DESPRE NOI

SEND92AUTO ofera servicii complete de aplicare folie auto in Pitesti. Am aparut pe piata din Pitesti acum 15 ani si de atunci ne-am facut un nume pe piata foliilor auto. Lucram doar cu materiale profesionale de la LLumar, cel mai mare producator si distribuitor de folie auto din lume.

15 ANI DE EXPERIENTA

Cu o echipa foarte calificata, tanara si intr-o continua dezvoltare, reusim sa aplicam folii auto pe toate modelele de masini existente pe piata din Pitesti. Montajul nostru este ireprosabil, de la noi din atelierul omologat R.A.R. (Registrul Auto Roman), nu va pleca nicio masina care sa prezinte pe folie bule, sa nu fie finisata perfect sau uscata, cu o folie auto care distorsioneaza imaginea, pe folie sa aiba cute, puncte de praf, alte impuritati. Suntem profesionisti si nu ne permitem sa dam gres cu niciun client, asa am reusit sa atingem performanta celor 15 ani de cat aplicam folie auto.

CONTACT

GARANTIA NOASTRA

Folosim doar folii LLumar, comercializate de catre noi de la unicul importator ale acestor folii in Romania.  Suntem prezenti pe site-ul oficial www.llumar.ro, la sectiunea “Parteneri”, unde sunt afisati aplicatorii premium pe auto, care au efectuat instruirea teoretica si practica obtinand diploma de aplicator autorizat LLumar. In cazul aplicarii foliilor auto, doar un aplicator premium poate elibera documentele care certifica legalitatea aplicarii foliei auto LLumar.

  • Orice atelier care sustine ca este omologat R.A.R, trebuie sa aiba afisata in service autorizatia tehnica.

  • Cine nu are acesta autorizatie si nu apare pe site-ul oficial R.A.R, nu este omologat pentru aplicarea de folii auto.

  • Din 2012 legea privind foliile auto in Romania s-a schimbat. Pe langa faptul ca folia auto trebuie sa fie omologata de R.A.R (Registrul Auto Roman), trebuie sa fie omologat si service-ul unde urmeaza sa fie aplicata folia.

LUCRU SI PROIECTE

VEZI PORTOFOLIU
Load More Posts

CERE OFERTA

Ai nevoie de ajutor pentru aplicarea foliei? Completați acest formular pentru a lua legătura.

Visits: 280